2010-05-12 17:31:42• hírek • X

Új pizzériával bővült a kínálat

Mostantól minden ínyenc egy teljesen új pizzériába térhet be a Cuza Voda utca 1. szám alatt, az autóbusz állomás mellett. A La Strada Pizzéria nem csak ízletes pizzákkal, hanem finom fagylaltkelyhekkel és frissítő kávékülönlegességekkel várja vendégeit.

Ha valami újdonságra vágyik, akkor egy teljesen új pizzériát ajánlunk, ahol hangulatos környezetben, az ízletes pizzák mellett, különböző tésztaféléket és salátákat fogyaszthatnak el, és ezenkívül frissítő Doncafé kávékülönlegességeket és finom Betty Ice fagylaltkelyheket kóstolhatnak meg.

Most igazán megéri betérni az új pizzériába, mert a La Strada pincérjei rendkívül kedvezményes árakkal és remek ajánlatokkal várják a vendégeket. Ha egy pizza mellé egy tésztafélét, egy salátát vagy egy újabb pizzát rendelnek, azt csak fél áron kínálják: aki két pizzát rendel, az csak 21 lejt fizet, aki egy pizzát és egy tésztafélét kóstolna meg, az csak 20 lejbe kerül, aki pedig a pizza mellé egy salátát rendel, az összesen csak 19 lejt fizet.

A La Strada Pizzéria azoknak is jó alkalmat ad, akik a buszt várva egy finom kávéra, vagy fagylaltra ülnének be. A Don Café kávékülönlegességei közül mindenki talál kedvére valót. A bécsi kávétól kezdve, hideg kávéitalokon keresztül a Martini Eszpresszóig ajánlott kipróbálni a frissítő specialitásokat.

A hatvan férőhelyes pizzéria rendezvények, különböző események helyszínének is kiváló. Az elegánsan kialakított, tágas belső terek kellemes körülményt biztosít egy családi rendezvény, vagy különleges esemény megünnepléséhez.

A pizzákat és ételeket ingyenesen is házhoz szállítják, csak óhaját jeleznie kell a következő számok egyikén: 0361-41-72-52, 0770-67-27-12 vagy 0752-67-08-36.


Megnyílt a La Strada Pizzéria
Megnyílt a La Strada Pizzéria




Hangulatos környezetbe várja vendégeit a La Strada Pizzéria
Hangulatos környezetbe várja vendégeit a La Strada Pizzéria


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: